Städfirmor i Västerås

Det finns ett stort antal städfirmor i Västerås som du kan anlita för att hålla ditt hem rent och snyggt. Många erbjuder även en provstädning som gör att du kan få en känsla för hur bra de är och hur ni fungerar ihop.

HJT Städ i Västerås

HJT Städ är en städfirma baserad i Västerås men som även städar i Surahammar, Hallstahammar och runt om i Mälardalen. De utför alla typer av städning av hem, industrier, byggen, kontor och butiker. Exempel på städtjänster de utför är fönsterputs, golvvård, butiksstädning, kontorsstädning, flyttstädning och hemstädning.

Skinande Hem i Stockholm

Skinande Hem utför både hemstädning och företagsstädning i områden som tex Täby, Danderyd, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Vaxholm, Åkersberga, Vallentuna och Stockholm City mf. De börjar alltid din kundresa med att boka ett hembesök där ni tillsammans går igenom hur hemmet ser ut, vilka ytor som ska städas och vilka önskemål du som kund har inför din städning. 

Blänkande Hus & Hem i Stockholm

Blänkande Hus & Hem håller ditt hem rent kontinuerligt varje vecka, en eller flera gånger/ vecka. Detta alternativ passar dig som känner att tiden inte räcker till med arbete, barn, aktiviteter osv.Blänkande Hus & Hem rekommenderar alltid en ny kund att starta med en storstädning så det finns en grund att starta från. En storstädning innebär att man städar allt i ett hem från golv till tak. Denna städning kan vara bra att få utfört 1-2 gånger per år så att städningen hålls efter.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)