Hälsa och skönhet

Ilter Clinic - Hårtransplantationer

Dr Demir Ilter har utarbetat en speciell metod för att kunna transplantera hår med minsta möjliga trauma för patienten. Metoden kallas FUE IM metoden och innebär att man använder mindre verktyg och transplanterar grupper av hårsäckar. De kunder som valt Ilter Clinic och FUE IM metoden får mindre ärrbildning och mindre påverkan på de opererade ställena på huvudet. Metoden gör att man kan skapa en naturlig hårlinje vid hårfästet och att hårtransplantationen är nästan omöjlig att upptäcka. Du kan läsa mer om FUE IM metoden på Ilter Clinics hemsida. Om du är intresserad av en kostnadsfri konsultation kan du vända dig direkt till Ilter Clinic.

Salong Aqva  - Frisör i Västerås

Hos Salong Aqva får du en passande look på håret. Hårförlängning, färg, festuppsättning, tvätt och fön. HUD. Oavsett hudtyp är du i säkra händer och får alltid proffessionella tips och råd om hur du på bästa sätt tar hand on din hud. De erbjuder även;

  • SPA Härliga kroppsbehandlingar i form av kroppsinpackningar, kroppsscrub och hydroterapi-kurbad. Att unna sig själv eller någon man tycker behöver lite vardagslyx!
  • MASSAGE Alltid uppskattat. Välj mellan klassisk eller avslappnande.
  • MAKE-UP Vardag, fest, fotografering eller modevisning.
  • NAGLAR Salong Aqva håller koll på trenderna och fixar hållbara naglar som passar din personlighet.

Human Movement - Sjukgymnaster i Västerås

Human Movement har bestämt sig för att vara en privatfinansierad klinik utan subventionering från landstinget. Det innebär att de inte är underleverantör av Landstinget. Det innebär också att de nu kan utveckla vår verksamhet i den riktning som de brinner och tror på. Tillsammans har de  nästan 40 år av erfarenhet som sjukgymnaster och främst inom området som handlar om skador i muskel, led och nerv.

Andrén - Tandläkare i Västerås

Tandläkare Andrén arbetar med barn- och vuxentandvård med förebyggande inriktning. De utför även mer avancerad tandvård, såsom implantatkirurgi och -protetik samt större bettrekonstruktioner. Hela tandvårdsteamets kompetens får du ta del av – såväl tandläkare som tandhygienist och tandsköterskor.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)