Mat och dryck

Lobbybaren

Lobbybaren är en dynamisk miljö som ändrar karaktär i takt med dygnets timmar och stundens gäster. En lounge för avkoppling och spontana möten. Vår ambition är att skapa en naturlig mötesplats för både besökare till och boende i Västerås. En mötesplats för varje tillfälle: after work med vänner, spontana arbetsmöten med kunder och häng med kollegor efter jobbet. Vi kan med stolthet presentera Västerås häftigaste hotell – med den nya klassiska lobbybaren är vi unika i Västerås.

Konserthusterrassen

Mitt i Västerås Konserthus foajé ligger KonserthusTerrassen. Under dagarna erbjuder vi vällagad mat med rötter i den svenska husmans-kosten. Till maten dukar vi också upp ett fräscht salladsbord. Under den varma årstiden är vår uteservering öppen där du kan njuta av din måltid under trädens skugga med utsikt över Vasaparken.

The Wine Room

The Wine Room finns för dig och dina vänner. Här kan du slappna av, bli inspirerad och ha trevligt. Vi som driver klubben har många års erfarenhet av att välja ut viner och en stor passion för vinhantverket som vi gärna sprider till andra intresserade. Tycker du att det är kul med vin är du hjärtligt välkommen.

Chantal´s

Chantals har gedigen kunskap och erfarenhet av catering till bröllopsfester. Varje år gör de många bröllop runt mälaren på olika byggdegårdar, hemma hos folk, eller på våra festvåningar. De kan hjälpa till med allt från chokladdoppade jordgubbar till heders vinet till total ansvaret. Låt dem sitta ner över en kopp kaffe och diskutera hur de kan hjälpa just er på Er stora dag. De kan tillhandahålla allt från utrustning såsom kök, porslin till personal, underhållning, transporter, till goda bakverk från vår tårtshop som avslutar middagen.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)