Industri & tillverkning

Svensktillverkade kaffemaskiner

Crem International utvecklar, tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken – Coffee Queen, Expobar och Spengler för företag, kafé, konditori, restaurang, catering och närbutik. Crem International är en globalt erkänd tillverkare av professionella kaffemaskiner med sammanlagt över 100 års erfarenhet på marknaden och med försäljning i fler än 90 länder. 

Kulskruvar

Avans Maskin förser svensk industri med kulskruvar, lagringar & linjärenheter. All renovering, reparation och nytillverkning utföres i deras egen verkstad. Sänd er gamla kulskruv för renovering och reparation, eventuellt en ritning för tillverkning av ny kulskruv. Hos Avans Maskin får du hjälp med beräkningar och tekniska lösningar för att ta fram rätt produkt som motsvarar ditt behov.

Svetsning av grovplåt

Sjölanders Mekaniskas inriktning är legoarbeten i första hand på svetsade konstruktioner i grövre plåt i små serier. Förutom svartplåt, utför de svetsning i rostfritt. De har plasma- och gasskärning, klippning, valsning och kantbockning upp till 640 ton.

Pumpar och värmeutrustningar

EA gruppen erbjuder försäljning, installation, service och underhåll av pumpar, värmeutrustningar och tvättstugeutrustningar. Specialistkompetens tillsammans med en bred kompetens inom el, mek. och VVS gör dem till en trygg och pålitlig partner med både bred och djup kunskap.

Laserskärning och plåtbockning

Tillsammans med siina kunder tar Solö Mechanical fram de bästa lösningarna. De tillverkar allt från enskilda komponenter till kompletta produkter i små och mellanstora serier. De utvecklar även mekaniska lösningar utifrån kundens behov.

Skyddspapper

Skyddspapper är ett bra miljövänligt alternativ till bubbelplast som utfyllnad i kartonger och lådor. Se till att det skyddspapper du köper är gjord av återvunnen papp för att ytterligare hjälpa miljön.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)