Hem & bostad

Trädfällning i Västmanland och Västerås

I Västerås finns nu ett nytt företag som arbetar med att fälla träd i Västerås och Västmanland med omnejd. De kan även fälla träd som står besvärligt till - och som t ex som har luftledningar som går genom lövverket. Västmanland är det primära upptagningsområdet men Träd i Fall arbetar även i Sörmland och Uppsala län. Kontakta dem för hjälp med dina träd som behöver fällas.

Städfirmor

Det finns ett stort antal städfirmor i Västerås som du kan anlita för att hålla ditt hem rent och snyggt. Många erbjuder även en provstädning som gör att du kan få en känsla för hur bra de är och hur ni fungerar ihop.

Konst och inredning

Att ha ett vackert hem betyder väldigt mycket för många och att då smycka sitt hem med fina konstverk är ett utmärkt sätt att trivas i sitt hem. Här ger vi några tips inom konst & inredning med anknyting till Västerås.

Tjänster

QuickNet

QuickNet har sedan 1995 haft glädjen att leverera billigt bredband och billig hemtelefoni till privatpersoner i hela landet. Vår personal, likväl som våra kunder är människor som värderar kompetens och långvariga relationer. Vi blir lyckliga när vi får hjälpa till och det är någonting som verkligen behövs i dessa tider när man blir mer och mer beroende av sitt bredband.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)