Sportbarer i Västerås

Pitcher’s Västerås

Pitcher’s är den i mitt tycke bästa sportbaren i Västerås just nu. Gott om skärmar, bra mat och kunnig personal.
Adress: Torggatan 4, Sigmatorget, Västerås
Hemsida: Pitchers i Västerås

The Sportsbar Västerås

The Sportsbars öppnande 2009 och kändes som ett kul projekt med en del nytänk som till exempel en läktare. Tyvärr tycker jag dock inte att inredningen är speciellt kul och det känns mer som en att vara i än skolmatsal än på en bar. De senaste gångerna jag passerat har lokalen varit i det närmaste öde och frågan är hur de länge de klarar sig. Men med tanke på lokalens mörka historik av nerlagda uteställen så får tre år ändå kännas som en framgång.
Adress: Smedjegatan 7, Västerås
Hemsida: The Sportsbar Västerås

World of beer

WOB ligger, trots sina stora fönster lite anonymt till. Men letar man sig in i lokalen är det väl värt besväret, åtminstone om man gillar god öl. Här kan man välja och vraka mellan olika sorters öl. Dricka en härlig Irländsk Stout, smaka skotska ale, testa belgiska och amerikanska varianter med finurliga etiketter och massor av annat. Oftast till humana priser.

Hemsida: World of beer i Västerås

Strike Västerås

Strike var tidigare riktigt bra som sportbar men tappade många kunder i samband med att The Sportsbar öppnande och jag vet inte ens om de slår på skärmarna förutom vid riktigt stora evenemang.

O´learys Västerås

O´learys laddar nu för ett tredje försök i Västerås efter att de två tidigare misslyckats rätt kapitalt. Första försöket skedde i den lokal på Smedjegatan där The Sportsbar nu huserar och det andra försöket skedde där Bankiren ligger nu. Enligt vad jag förstått kommer det tredje försöket ske i Sandrews gamla lokaler på sigmatorget, dvs i princip under Pitchers.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)