Restauranger i Västerås

Karlsson på taket

Med svindlande vacker utsikt på våning 23 serverar vår à la carte-restaurang Karlsson på Taket klassiska svenska rätter med en spännande tvist. Kom upp och njut av mat och utsikt i toppklass. De närproducerade råvarorna tillagas efter säsong och tillsammans med goda viner, särskilt utvalda efter menyn, erbjuder Karlsson på Taket dig en smakupplevelse högt utöver det vanliga.

Lobbybar

Lobbybaren är en dynamisk miljö som ändrar karaktär i takt med dygnets timmar och stundens gäster. En lounge för avkoppling och spontana möten. Vår ambition är att skapa en naturlig mötesplats för både besökare till och boende i Västerås. En mötesplats för varje tillfälle: after work med vänner, spontana arbetsmöten med kunder och häng med kollegor efter jobbet. Vi kan med stolthet presentera Västerås häftigaste hotell – med den nya klassiska lobbybaren är vi unika i Västerås.

Konserthuset i Västerås


Mitt i Västerås Konserthus foajé ligger KonserthusTerrassen. Under dagarna erbjuder vi vällagad mat med rötter i den svenska husmans-kosten. Till maten dukar vi också upp ett fräscht salladsbord. Under den varma årstiden är vår uteservering öppen där du kan njuta av din måltid under trädens skugga med utsikt över Vasaparken.

 

 

Indigo – Tapasrestaurang

Restaurang Indigo ligger på  Stora gatan 45 i den lokal där rockklubben Taj Mahal tidigare huserade. Indigo har stort fokus på tapas och de gånger jag varit där har maten varit riktigt bra men servicen stundtals totalt usel. Rekommenderas inte för större sällskap då det tydligen är upp till varje kund att hålla reda på sin egen beställning och kommer det in mat ni inte beställt får man betala för det ändå. Att det hela kryddas med en gormade servitris gör det ju inte bättre.

 

Fler restauranger i Västerås

 

Restaurang Nom öppnar i Västerås

Nu i veckan öppnar Restaurang Nom på Storagatan 42 i Västerås. Det är klassiska Café Brogårdens gamla lokaler i valven under Sundinska huset som renoverats och nu blir ännu en ny restaurang i en i snabbt takt växande skara av restauranger i centrala Västerås. Med fokus på kött i alla dess former, enkel matlagning, glädje i köket och kvalitativa råvaror hoppas NOM på att slå sig in på en lokal restaurangmarknad som fått sig ett rejält uppsving de senaste åren

 

Folkets Restaurang & Bar i Västerås

Västerås matutbud har nu ytterligare breddats då Folkets Restaurang & Bar har öppnat i folkets hus och exstreams gamla lokaler på Kopparbergsvägen.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)