Golfweekend i Västerås

Med nio golfbanor och ett stort utbud av hotell är Västerås ett perfekt val för sin golfweekend. Oavsett om ni är ett litet gäng som är intresserade av en golfweekend eller om ni är ett företag som vill boka ett golfweekend finns det flera alternativ. 

Fullerö GK

Fullerö GK brukar beskrivas som en park- och skogsbana. De första nio hålen kantas delvis av skog, medan de sista nio hålen ligger på gammal åkermark, bruten av mindre skogspartier.

Västerås GK

Västerås Golfklubb är en av sveriges anrikaste golfklubbar mitt i centrala Västerås. Golfbanan är en typisk park och skogsbana med vissa höjdskillnader så att du spelar både uppför, nedför och ibland på skrå.

Tortuna GK

Tortuna GK är belägen i ett naturskönt område en kort bit utanför Västerås och på bekvämt avstånd från Enköping. Vår golfbana är mycket variationsrik och bjuder på härliga utmaningar.

Orresta GK

Orresta Golf & Konferens ligger mitt emellan Enköping och Västerås. Anläggningen ligger inbäddat bland fairways och greener i en underbar avstressande miljö.

Frösåker GCC

En av Sveriges absolut finaste golfanläggningar. Frösåkers golfbana med 18 hål öppnade 1989 och får sin karaktär från dess närhet till Mälaren.

Skerike GK

En 18-hålsbana och en 9-håls pay & play - Skerike Golfklubb ligger på landet med en rofylld miljö endast 6 km från Västerås centrum. Vi har en lätt kuperad och en relativt öppen 18-hålsbana samt en 9-håls Pay and Play.


22 feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)